top of page

loopbaancoachingcompleet traject

Ik raak (misschien) mijn baan kwijt, wat zijn mijn mogelijkheden?

Ik zou graag iets anders willen, maar ik weet niet wat.

Wat zou nog meer goed bij mij passen? Wat zijn mijn mogelijkheden?

Welke kant wil ik op met mijn werk en mijn loopbaan?

Hoe zet ik ook daadwerkelijk stappen en kom ik in actie?

Herken jij dit? En zou je graag serieus met je loopbaan aan de slag willen en die stappen zetten die je helpen in de richting van ander werk dat - ook of nog beter - bij je past? 

Wacht dan niet langer en start vandaag nog met Loopbaancoaching Compleet. Juist nu, gezien alle ontwikkelingen, is opnieuw kijken wat je mogelijkheden zijn, waardevol om zo de kans op een leuke nieuwe en uitdagende baan te vergroten. Na afloop van het traject weet je wat je mogelijkheden zijn en heb je eerste acties ondernomen om je loopbaan verder richting te geven!

Loopbaancoaching Compleet is een volledig loopbaantraject waarin je - in tegenstelling tot Loopbaancoaching Compact - ook een uitgebreid plan de campagne maakt met je loopbaandoelen en een start maakt met het zetten van stappen op de arbeidsmarkt. We gaan eerst samen gaan onderzoeken we waar je kwaliteiten, sterktes, drijfveren en interesses liggen. We brengen in kaart wat je wensen en dromen zijn. En hoe je deze dromen en wensen verder kunt vertalen naar mogelijkheden in de praktijk van alledag. Met de loopbaanoefeningen die we doen, krijg je snel diepgaand inzicht en helderheid rondom de mogelijke scenario's. Vervolgens maken we een plan de campagne met daarin jouw wensen en doelen. Ik help je bij het bedenken van vervolgstappen, bij het in kaart brengen van de mogelijkheden die er zijn om verder te komen in het bereiken van je doelen. Bovendien zet je ook tijdens het traject al eerste stappen op de arbeidsmarkt.

 

Na afloop weet je wat jij kan en wat je wilt doen in je loopbaan. Je hebt inspiratie en energie gekregen om actie te ondernemen, je hebt bovendien al eerste stappen gezet en je hebt zin om je verdere plannen om te zetten in actie! 

 

Loopbaancoaching Compleet begint met een intakegesprek. Het traject zelf omvat zes sessies van een tot anderhalf uur. Je ontvangt bij aanvang een uitgebreid werkboek met diverse oefeningen en artikelen. 

Gesprekken kunnen face-to-face plaatsvinden (met inachtneming van alle Coronamaatregelen) of via Skype. Een combinatie van Skype en face-to-face is ook mogelijk.

 

Dus wil je ook weten welke loopbaanmogelijkheden je hebt, hoe je daar richting aan geeft en verder komt in je loopbaan? Maak dan nu een afspraak voor vrijblijvend kennismakingsgesprek via de online agenda.

Tarief Loopbaancoaching Compleet 6 sessies 

Particulier tarief (voor particulieren en zzp'ers): € 850,-*

Zakelijk tarief (voor werkgevers): € 1450,-*

* Deze prijzen zijn excl. 21% BTW

Vrijblijvend intakegesprek

Eenvoudig online reserveren

Psycholoog Arbeid & Organisatie NIP

Loopbaanadviseur NOLOC

Meer dan 15 jaar ervaring

Bobby Diekstra-S.jpg
Contact - Loopbaancoaching Compleet
bottom of page