top of page
High fives

personal

coaching

De eerste stap zetten naar verandering is vaak het lastigste. En dat is precies waar Diekstra Loopbaanadvies, zeer ervaren in oplossingsgericht coachen en waarderend werken, om de hoek komt kijken. Door de juiste vragen te stellen, het vizier te richten op hoe je het zou willen, hoe het zou kunnen en je de nodige tools en kennis te bieden om hier richting aan te geven en te gaan oefenen en experimenteren, help ik jou om je verder te ontwikkelen. Zodat je je beter gaat voelen, meer zelfvertrouwen krijgt, verschillende situaties makkelijker het hoofd kan bieden, en meer ontspanning, rust en plezier in je werk of in je leven gaat ervaren.

 

Coaching is een persoonlijk traject en elke vraag is uniek en anders. Misschien wil je assertiever worden op het werk, gaat de samenwerking met je baas niet zo lekker, gaat je werk/prive balans scheef, werk je te veel en te hard of vind je bepaalde situaties op het werk lastig. Met coaching ga je gericht aan de slag, leer je waarom je doet wat je doet, leer je je drijfveren en je sterke punten beter kennen. En hoe je deze kan benutten in voor jou lastige of oncomfortabele situaties. Zo word je sterker, ga je jezelf nog beter leren kennen, ontdek je nieuwe krachten en misschien krijg je er zelfs wel lol in ook!

Als je twijfelt of coaching wel wat voor je is, ben je van harte welkom om kennis te maken en verder te ontdekken of dit de route is die bij jouw vraag of situatie past.

Ontdek vandaag nog wat Diekstra Loopbaanadvies voor je kan betekenen en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek in de online agenda.

Vrijblijvend intakegesprek

Eenvoudig online reserveren

Psycholoog Arbeid & Organisatie NIP

Loopbaanadviseur NOLOC

Meer dan 15 jaar ervaring

Bobby Diekstra-S.jpg
Contact - Performance coaching
bottom of page