top of page
Fotograaf

de beste
Profielfoto

Een goede professionele foto van jezelf is goud waard

Wil je ook een goede profielfoto laten maken voor je CV, voor LinkedIn, voor bij je artikel of op de website van je eigen onderneming? Een foto waar je jarenlang plezier van hebt en waarmee je jezelf op alle media, zowel op papier als digitaal, professioneel kan presenteren? Maak dan een afspraak met onze vakfotograaf Marien van der Velden. Hij helpt je graag aan de beste profielfoto. Een goede professionele foto van jezelf is goud waard en kan je jarenlang overal voor gebruiken. 

Waarom een goede profielfoto?

Een van de eerste dingen waar recruiters en andere mensen naar kijken op je CV, je LinkedIn, je artikel of je website, is je profielfoto. Zo blijkt uit onderzoek van LinkedIn dat de kans dat je profiel bekeken wordt, 14 keer groter is als je een profielfoto hebt. En als je een profielfoto hebt, dan besteedt de bezoeker 20% van de tijd aan het kijken naar deze foto. Met een goede profielfoto wordt je (online) zichtbaarheid en herkenbaarheid groter.

Ook valt je CV meer op wanneer je er een foto op hebt staan. Een goede foto van jezelf geeft bovendien een goede eerste indruk. Het blijkt verder dat je beter wordt onthouden door de werkgever. Beelden onthouden we nu eenmaal beter dan tekst.

Een goede profielfoto heeft dan ook de kracht om de inhoud van je CV en LinkedIn meer persoonlijk, betrokken en compleet te maken. Het aanvullen van je werkervaring met een foto zorgt er ook voor dat mensen ervan uitgaan dat je niks te verbergen hebt. Je creëert daarmee vertrouwen. Met een goede profielfoto krijgen potentiële werkgevers of opdrachtgevers een goede eerste indruk en meer vertrouwen in jou als professional. De kans op een uitnodiging voor een opdracht of een kennismaking wordt daarmee aanzienlijk groter.

Hoe werkt het?

Je kan via de mail bobby@diekstraloopbaanadvies.nl een afspraak maken met onze vakfotograaf Marien van der Velden. Deze afspraak duurt ongeveer een half uur. Je krijgt na afloop 5 foto’s digitaal geleverd voor het gebruik op het internet. Kosten zijn € 80,00 exclusief BTW.

Voorbereiding

Als eerste je kleding. Die is belangrijk. Je moet je er goed in voelen. Kleuren zijn ook belangrijk. Kies voor kleuren die jou goed staan. Bovendien trekken kleuren en lichte tinten de aandacht. De kleur kan zitten in een detail, de blouse, de kraag of de stropdas. Draag niet iets te wit of te donker, te drukke motieven of strepen. Ook een hoge kraag of te diep decolleté, een dikke trui of zomers jurkje raden wij af. Doe kleding aan die je professioneel ook zou dragen, en die niet te seizoensgebonden is. Verder je uiterlijk: draag je haar zoals je altijd doet. Zo kom je het meest herkenbaar in beeld. Heb je een bril, laat die dan op. Je wilt eruit zien zoals je er doorgaans uitziet in je werk. Minimaliseer andere accessoires zoals oorbellen en andere juwelen. En last but not least: zorg wat extra voor je huid of zorg ervoor dat je goed uitgeslapen bent de dag voor de shoot.

Dus wil jij ook je zichtbaarheid vergroten of je kansen vergroten op een opdracht, op een uitnodiging voor een gesprek? Maak dan een afspraak voor het maken van een mooie professionele profielfoto via bobby@diekstraloopbaanadvies.nl. 

Particulier tarief 

Profielfoto      € 50,-* 

* Deze prijzen zijn excl. 21% BTW

Vrijblijvend intakegesprek

Eenvoudig online reserveren

Psycholoog Arbeid & Organisatie NIP

Loopbaanadviseur NOLOC

Meer dan 15 jaar ervaring

Bobby Diekstra-S.jpg
Contact - MBTI Persoonlijkheid & Voorkeuren
bottom of page