top of page
Image by Kalen Emsley

met de mbti jezelf versterken

Verder ontwikkelen, groeien en jezelf versterken op persoonlijk en professioneel vlak vanuit je talenten en sterktes! Dat is waar de MBTI jou mee kan helpen.

Ben jij benieuwd hoe je sterker kan worden in bepaalde situaties? 

Hoe je zekerder kan worden van jezelf?

Hoe je je vaardigheden verder kan versterken, vanuit jouw sterktes en kwaliteiten?

Waarom je in bepaalde situaties stress oploopt? En hoe je daar het beste mee om kan gaan?

De MBTI helpt je hierbij en geeft een geweldig helder inzicht in jouw voorkeuren. Het persoonlijke MBTI profiel geeft je inzicht in waarom je doet wat je doet, welke drijfveren daarachter liggen, waar je krachten liggen en je valkuilen. Waarom bepaalde situaties je energie geven en waarom je in bepaalde situaties stress oploopt. Als je dat beter weet, weet je ook beter in welke omgeving jij op je best bent. En welke talenten jij hebt die je verder kan ontwikkelen en benutten. Je zelfvertrouwen groeit en je verstevigt je zelfbeeld. Je begrijpt niet alleen jezelf, maar ook anderen beter. Dat helpt je om keuzes te maken, om situaties op je werk te doorzien en effectiever op te treden, om communicatie en samenwerking te versterken. Om verder te groeien in vaardigheden vanuit jouw kwaliteiten, voorkeuren en sterktes!

Bovendien kan je MBTI helpen om te bepalen welke beroepsrichtingen bij je passen, wat kenmerkend is voor jouw stijl van leidinggeven, welke rol jij het liefste op je neemt. 

De MBTI bestaat uit drie individuele sessies waarin we aan de slag gaan met het ontdekken van jouw voorkeuren en met het oefenen in de praktijk hoe je je talenten en sterktes nog beter kan inzetten. Je krijgt in de tweede sessie je voorkeurenprofiel op papier mee naar huis. Bovendien krijg je de Type Tip Flip, een handige tool voor op het bureau, om je te helpen de MBTI-inzichten in de praktijk toe te passen. Dus wil jij ook jezelf versterken en ontwikkelen? Je talenten en kwaliteiten nog scherper kunnen zien, daarop vertrouwen en deze nog beter inzetten? Zodat je in werk en privé met bepaalde situaties beter om kan gaan, beter kan communiceren en meer bereikt wat je wilt bereiken?

In de online agenda kun je hiervoor een afspraak maken. Je kan ook mailen naar bobby@diekstraloopbaanadvies.nl.

MBTI Voorkeuren en persoonlijkheid

Particulier tarief € 350,-*

Zakelijk tarief € 500,-*

* Deze prijzen zijn excl. 21% BTW

Vrijblijvend intakegesprek

Eenvoudig online reserveren

Psycholoog Arbeid & Organisatie NIP

Loopbaanadviseur NOLOC

Meer dan 15 jaar ervaring

Bobby Diekstra-S.jpg
Contact - MBTI Persoonlijkheid & Voorkeuren
bottom of page