top of page

loopbaancoachingcompleet traject

  • Ik raak (misschien) mijn baan kwijt, wat zijn mijn mogelijkheden?

  • Ik zou graag iets anders willen, maar wat zou nog meer goed bij mij passen? 

  • Welke kant wil ik op met mijn werk en mijn loopbaan?

  • Hoe zet ik ook daadwerkelijk stappen en kom ik in actie?

Herken jij dit? En zou je graag serieus met je loopbaan aan de slag willen en die stappen zetten die je helpen in de richting van ander werk dat ook, of nog beter, bij je past? Dan is Loopbaancoaching Compleet het coachingstraject dat jou verder gaat helpen in je loopbaan.

Loopbaancoaching Compleet is een volledig loopbaantraject waarin je een concreet plan de campagne maakt en ook daadwerkelijk start met het zetten van stappen. Het traject zelf omvat zes sessies van een tot anderhalf uur. Je ontvangt bij aanvang een uitgebreid werkboek met diverse oefeningen en artikelen. ​

 

We gaan eerst samen gaan onderzoeken we waar je kwaliteiten, sterktes, drijfveren en interesses liggen. We brengen in kaart wat je wensen en dromen zijn. En hoe je deze dromen en wensen verder kunt vertalen naar mogelijkheden in de praktijk van alledag. Met de loopbaanoefeningen die we doen, krijg je snel diepgaand inzicht en helderheid rondom de mogelijke scenario's. Vervolgens maken we een plan de campagne met daarin jouw wensen en doelen. Ik help je bij het bedenken van vervolgstappen, bij het in kaart brengen van de mogelijkheden die er zijn om verder te komen in het bereiken van je doelen. Bovendien zet je ook tijdens het traject al eerste stappen op de arbeidsmarkt.

Na afloop weet je wat jij kan en wat je wilt doen in je loopbaan. Je hebt inspiratie en energie gekregen om actie te ondernemen, je hebt bovendien al eerste stappen gezet en je hebt zin om je verdere plannen om te zetten in actie! 

 

Wil je meer weten? Maak dan gerust een afspraak voor vrijblijvend kennismakingsgesprek via de online agenda.

Particulier tarief 

Loopbaancoaching Compleet 6 sessies: € 850,-*

 

Zakelijk tarief 

Loopbaancoaching Compleet 6 sessies: € 1450,-*

* Deze prijzen zijn excl. 21% BTW

Vrijblijvend intakegesprek

Eenvoudig online reserveren

Psycholoog Arbeid & Organisatie NIP

Loopbaanadviseur NOLOC

Meer dan 15 jaar ervaring

Bobby Diekstra-S.jpg
Contact - Loopbaancoaching Compleet
bottom of page