loopbaancoachingcompleet

“Ik zou graag iets anders willen, maar ik weet niet wat. Wat zou nog meer goed bij mij passen? Wat zijn mijn mogelijkheden? Welke kant wil ik op met mijn werk en mijn loopbaan?”

 

Herken jij dit? En zou je deze vragen eens serieus onder de loep willen nemen? En die stappen zetten die je helpen in de richting van ander werk dat - ook of nog beter - bij je past? 

 

Loopbaancoaching Compleet is een volledig loopbaantraject. Samen onderzoeken we waar je kwaliteiten, sterktes, drijfveren en interesses liggen. We brengen in kaart wat je wensen en dromen zijn. En hoe je deze dromen en wensen verder kunt vertalen naar mogelijkheden in de praktijk van alledag. Je krijgt snel diepgaand inzicht en helderheid rondom je loopbaanmogelijkheden. Je zult bovendien merken dat je energie krijgt om stappen te zetten in de gewenste richting! 

Loopbaancoaching Compleet begint met een intakegesprek gevolgd door zes sessies van een uur. Je ontvangt bij aanvang een uitgebreid werkboek met diverse oefeningen en artikelen. 

Lijkt dit je wat? Maak dan nu een afspraak voor vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend intakegesprek

Eenvoudig online reserveren

Psycholoog Arbeid & Organisatie NIP

Loopbaanadviseur NOLOC

Meer dan 15 jaar ervaring

 
Contact

© 2018 Diekstraloopbaanadvies

drs. Bobby Diekstra

+31 6 14 13 55 36

bobby@diekstraloopbaanadvies.nl

Professor J.H. Bavincklaan 7

1183 AT  Amstelveen

​​

  • Twitter - Bobby Diekstra
  • LinkedIn - Bobby Diekstra
  • Facebook - Diekstra Loopbaanadvies
  • Instagram - Diekstra Loopbaanadvies
  • Pinterest - Diekstra Loopbaanadvies