top of page
Image by Manik Rathee

CV

Check

Je bent bezig met je cv. Je wilt een goede presentatie van jezelf en je werkervaring, maar je twijfelt of je cv sterk genoeg is. Je hebt behoefte aan een second opinion. Iemand met verstand van zaken die met je meekijkt en je gerichte tips geeft hoe jij je cv nog beter kunt maken. Herken je dit?

Doe dan de CV-check! 

Waarom een CV-check?

Je cv is de eerste indruk. En doorslaggevend of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een gesprek. Werkgevers kijken gemiddeld maar een paar seconden naar je cv. In die paar seconden moet jouw cv opvallen en op de 'JA, UITNODIGEN-stapel' belanden. Vormgeving, inhoud en overzicht zijn allemaal van invloed op deze beslissing. Op basis van je cv besluit de recruiter of je wel of niet uitgenodigd wordt. Belangrijk dus om daarmee goed voor de dag te komen!

Goed nieuws!

Het goede nieuws is: jij bepaalt de vormgeving, inhoud en overzichtelijkheid van je cv! Dat zijn knoppen waar jij aan kunt draaien om een positieve beslissing te beïnvloeden. En als jij beter weet hoe men naar je cv kijkt, waar men op let, dan kun je daar je voordeel mee doen. 

Hoe werkt het?

Wil je je kans vergroten dat je wordt uitgenodigd? Vraag dan direct de CV-check aan. Binnen twee werkdagen krijg je van mij persoonlijk advies, concrete tips en achtergrondinformatie wat jou verder helpt om een goed en aantrekkelijk cv te maken. Je krijgt advies over zowel de vormgeving, de opbouw als de inhoud.

Waarom bij Diekstra Loopbaanadvies?

Met mijn jarenlange kennis en ervaring over de arbeidsmarkt, over hoe recruiters naar je cv kijken, over cv's en de nieuwste inzichten, kan ik je goed adviseren over de do's en don'ts. ​Als ervaren redacteur weet ik bovendien de kleine foutjes in taal of spelling er ook nog voor je uit te halen. Als je wilt, kan je er ook voor kiezen dat ik al de nodige aanpassingen doe in je cv.

 

Ik heb al veel mensen mogen helpen om hun cv te verbeteren met direct resultaat: een uitnodiging voor de volgende ronde!

 

Dus wil jij ook een mooi en aantrekkelijk cv? Stuur dan je cv naar bobby@diekstraloopbaanadvies.nl en binnen twee dagen krijg je persoonlijke feedback en concrete tips!

Particulier tarief 

CV-check      € 45,-* 

* Deze prijzen zijn excl. 21% BTW

Vrijblijvend intakegesprek

Eenvoudig online reserveren

Psycholoog Arbeid & Organisatie NIP

Loopbaanadviseur NOLOC

Meer dan 15 jaar ervaring

Bobby Diekstra-S.jpg
Contact - MBTI Persoonlijkheid & Voorkeuren
bottom of page