top of page
Herfstwandeling aan het meer

vitaliteitscoaching

Je voelt je snel moe, opgejaagd, geïrriteerd of rusteloos. Je hebt het gevoel dat je werk-privé balans niet in orde is of dat je teveel ballen in de lucht moet houden. Dat je maar door rent. Alsof je in gevecht bent met de tijd, met verwachtingen van jezelf, van anderen. Kortom je ervaart te weinig plezier en te veel stress. 

Als je dit herkent, dan is vitaliteitscoaching wellicht iets voor jou. Dat helpt je om inzicht te krijgen in je stressbronnen, om zicht te krijgen op wat er nu moet veranderen en hoe je stress de baas kan blijven. Je gaat werken aan persoonlijke doelen op het gebied van leefstijl zoals beweging, voeding, ontspanning en op het gebied van mentale weerbaarheid. 

Zo onderneem je actie en pak je de regie terug over je leven. Je gaat gaande meer bouwen aan herstel en meer rust, ontspanning en energie ervaren. Je voelt je vitaler en je weet wat je moet doen om verdere stappen te zetten. 

Vitaliteitscoaching start met een intakegesprek gevolgd door vijf sessies van een uur. Daarna bekijken we waar je staat, wat al veranderd is en wat nog aandacht behoeft. De coaching kan dan met een of meerdere sessies uitgebreid worden. Je ontvangt bij aanvang een werkboek met diverse artikelen, informatie en oefeningen. 

Wil je meer weten over mijn aanpak en wat deze voor je kan betekenen? In de online agenda kun je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Je kan ook mailen naar bobby@diekstraloopbaanadvies.nl.

Stresscoaching 5 sessies

Particulier tarief  € 780,-*

Zakelijk tarief € 1250,-*

* Deze prijzen zijn excl. 21% BTW

Vrijblijvend intakegesprek

Eenvoudig online reserveren

Psycholoog Arbeid & Organisatie NIP

Loopbaanadviseur NOLOC

Meer dan 15 jaar ervaring

Bobby Diekstra-S.jpg
Contact - Vitaliteitscoaching
bottom of page