top of page

loopbaancoaching compact

  • Ik raak (misschien) mijn baan kwijt, wat zijn mijn mogelijkheden?

  • Ik zou graag iets anders willen, maar ik weet niet wat. 

  • Wat zou nog meer goed bij mij passen?

 

Herken je dit? En zou je deze vragen eens serieus onder de loep willen nemen? En die stappen zetten die je helpen in de richting van ander werk dat (ook) bij je past? Wacht dan niet langer en maak gebruik van ondersteuning door een ervaren loopbaancoach.

 

Loopbaancoaching Compact is bij uitstek geschikt voor mensen die graag met een kort en krachtig traject op weg geholpen willen worden in hun loopbaan. Je brengt je sterktes en je drijfveren in kaart, en ook je behoeften, dromen en de ingrediënten van ideaal werk. Daarna vertaal je - samen met je loopbaancoach - de bevindingen naar concrete loopbaanmogelijkheden.

 

Je sluit het traject af met een aantal scenario's hoe jij je loopbaan kunt vervolgen. Eén of meerdere sessies kan je daarop laten volgen om een plan de campagne te gaan maken en actie te gaan ondernemen. 

Loopbaancoaching Compact bestaat uit vier sessies van een tot anderhalf uur. Je ontvangt bij aanvang een werkboek met oefeningen en artikelen. 

Wil je aan de slag met je loopbaan? Maak dan nu een afspraak voor vrijblijvend kennismakingsgesprek in de online agenda.

Particulier tarief 

Loopbaancoaching Compact € 600,-*

Zakelijk tarief 

Loopbaancoaching Compact € 950,-*

* Deze prijzen zijn excl. 21% BTW=

Vrijblijvend intakegesprek

Eenvoudig online reserveren

Psycholoog Arbeid & Organisatie NIP

Loopbaanadviseur NOLOC

Meer dan 15 jaar ervaring

Bobby Diekstra-S.jpg
Contact - Loopbaancoaching Basis
bottom of page