loopbaancoaching compact

Ik raak (misschien) mijn baan kwijt, wat zijn mijn mogelijkheden?

Ik maak me zorgen over mijn beroep, ik wil onderzoeken wat ik nog meer kan en wil.

Ik zou graag iets anders willen, maar ik weet niet wat.

Wat zou nog meer goed bij mij passen?

 

Herken je dit? En zou je deze vragen eens serieus onder de loep willen nemen? En die stappen zetten die je helpen in de richting van ander werk dat (ook) bij je past? Wacht dan niet langer en maak gebruik van ondersteuning door een ervaren loopbaancoach. Juist nu, gezien alle ontwikkelingen, is opnieuw kijken wat je mogelijkheden zijn, waardevol. Deze gesprekken kunnen face-to-face plaatsvinden (met inachtneming van alle Coronamaatregelen) of via Skype. Ook een combinatie is mogelijk.

 

Loopbaancoaching Compact is bij uitstek geschikt voor mensen die graag met een kort en krachtig traject op weg geholpen willen worden in het verkennen van mogelijkheden voor het vervolgen van hun loopbaan. Je krijgt scherp zicht op je sterktes en kwaliteiten, op je drijfveren, je behoeften, je dromen en ingrediënten van ideaal werk. Bovendien vertalen we de bevindingen naar concrete mogelijkheden in de arbeidsmarkt. Je sluit het traject af met een aantal scenario's hoe jij je loopbaan kunt vervolgen. Eén of meerdere sessies kan je daarop laten volgen om je ideeën verder om te zetten in een concreet actieplan.  

Loopbaancoaching Compact start met een intakegesprek gevolgd door vier sessies van een tot anderhalf uur. Je ontvangt bij aanvang een werkboek met oefeningen en artikelen. 

Wil je aan de slag met je loopbaan in een kort en krachtig programma? Maak dan nu een afspraak voor vrijblijvend kennismakingsgesprek in de online agenda.

Tarief Loopbaancoaching Compact 4 sessies 

Particulier tarief (voor particulieren en zzp'ers): € 600,-*

Zakelijk tarief (voor werkgevers): € 950,-*

* Deze prijzen zijn excl. 21% BTW

Vrijblijvend intakegesprek

Eenvoudig online reserveren

Psycholoog Arbeid & Organisatie NIP

Loopbaanadviseur NOLOC

Meer dan 15 jaar ervaring

Bobby Diekstra-S.jpg