sollicitatie

coaching

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en heb je behoefte aan begeleiding en coaching tijdens het solliciteren? Dan is Sollicitatie Coaching iets voor jou. Tijdens vier sessies help ik je bij:

  • het maken van een cv om trots op te zijn

  • het schrijven van een sterke motivatiebrief

  • goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken

  • gebruik maken van je netwerk

  • stappen zetten en doen!

Tijdens de Sollicitatie Coaching krijg je tips & tricks op maat. Allereerst gaan we aan de slag met je cv en met het schrijven van goede motivatiebrieven, die ervoor zorgen dat je uitgenodigd gaat worden. Ook je digitale presentatie nemen we onder de loep en we zorgen voor een professionele presentatie op LinkedIn. Vervolgens gaan we aan de slag met het voorbereiden van sollicitatiegesprekken en je leert aan de hand van voorbeelden uit je werk, vertellen over jezelf, over waar je goed in bent en wat je graag doet. Zodat een competentiegericht interview en de STAR-methodiek voor jou al snel bekend terrein wordt. Verder gaan we aan de slag met je sollicitatiestrategie: hoe pak je zaken aan? Hoe zet je je netwerk in? Ik help je bij het maken van een plan de campagne en bij het zetten van stappen om de markt te gaan verkennen. Om zo goed voorbereid en met vertrouwen die nieuwe baan te gaan vinden! 

Hoe werkt het?

De sollicitatiebegeleiding bestaat uit vier sessies van een uur, die tweewekelijks plaatsvinden. Gedurende de begeleiding hebben we ook via email contact en kan je me tussendoor mailen met alle vragen die je hebt over je sollicitatie-activiteiten, zoals het meekijken met vacatures, met brieven of het bespreken van een aanpak. Een werkboek met nuttige oefeningen en interessante artikelen over solliciteren, over hoe recruiters werken, over netwerken, krijg je ook bij deze coaching en helpt je om nog beter te worden in het solliciteren. Bovendien is onbeperkte coaching via email, NA afloop van de Sollicitatie Coaching, ook onderdeel van het traject. Totdat je je baan gevonden hebt!

Wil jij ook beter worden in het solliciteren? Een sparringpartner bij wie je terecht kan met al je sollicitatievragen? Je kansen vergroten? Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (via de digitale agenda of via email bobby@diekstraloopbaanadvies.nl).

Particulier tarief (voor particulieren en zzp'ers)  

Sollicitatie Coaching vier gesprekken

en onbeperkt coaching via email:  € 600,-*

Zakelijk tarief 

Sollicitatie Coaching vier gesprekken

en onbeperkt coaching via email:  € 950,-*

* Deze prijzen zijn excl. 21% BTW

Vrijblijvend intakegesprek

Eenvoudig online reserveren

Psycholoog Arbeid & Organisatie NIP

Loopbaanadviseur NOLOC

Meer dan 15 jaar ervaring

Bobby Diekstra-S.jpg