top of page
Bergen-Loopbaanadvies.png

over
diekstra loopbaanadvies

Bobby Diekstra | Diekstra Loopbaanadvies
Nederlands Instituut van Psychologen | Diekstra Loopbaanadvies
Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional.j
MBTI Certified Professional | Diekstra Loopbaanadvies

Oplossingsgericht en datgene doen wat werkt. Zo stapsgewijs werken aan concrete mogelijkheden en kansen voor je ontwikkeling in je loopbaan of je professie. Dat is de werkwijze van Diekstra Loopbaanadvies.

Ik heb me gespecialiseerd in oplossingsgericht coachen en waarderend onderzoeken (appreciative inquiry). Deze beide stromingen uit de Positieve Psychologie richten de aandacht op kracht en waardering in plaats van op problemen. Immers: alles wat aandacht krijgt, groeit! 

Appreciative Inquiry Model | Diekstra Loopbaanadvies
Certificeringen
  • Register Psycholoog Arbeid & Organisatie NIP

  • Register Loopbaanadviseur NOLOC

  • Gecertificeerd DISC en MBTI Professional

Dit model laat zien wat de stappen daarin zijn. Zo onderzoek ik graag samen met jou waar je kwaliteiten, sterktes, drijfveren en interesses liggen. Om vervolgens van daaruit in kaart te brengen wat je wensen en dromen zijn. En hoe je deze dromen en wensen verder uit kunt bouwen in de praktijk. Hierdoor krijg je snel inzicht en helderheid rondom je vraagstuk. Je zult merken dat je energie krijgt om stappen te zetten in de gewenste richting.

 

Daarbij werk ik met krachtige methoden die de aandacht richten op wat je wilt, wat je wenst, wat er al is en wat al werkt. Deze manier van coachen helpt je op een positieve manier om ontwikkeling en verandering stapsgewijs en met vertrouwen in gang te zetten. Zodat je meer plezier en energie kan gaan ervaren in werk, leven en loopbaan. 

Bovendien werk ik als arbeids- en organisatiepsycholoog met kwalitatief hoogwaardige testen en vragenlijsten, welke snel inzicht geven in je talenten, capaciteiten, drijfveren en belangstelling. Ik ben geregistreerd als Register Psycholoog Arbeid & Organisatie NIP, Loopbaanadviseur NOLOC en gecertificeerd DISC en MBTI Professional.

bottom of page