top of page

Gratis Loopbaanadvies
Rijksmedewerkers

IN 2022 gratis Loopbaanadvies voor medewerkers van het rijk

Werk je bij het rijk en heb je behoefte om je loopbaan eens onder de loep te nemen? Vraag je je af of je dit werk tot aan je pensioen wil en kan doen? Zou je misschien iets (heel) anders willen doen? Wat dan? En hoe dan? 

Dan kan je als rijksmedewerker gebruik maken van een volledig gesubsidieerd loopbaantraject van € 1500,- exclusief BTW. Hiermee krijg je antwoorden op deze vragen en gaat je energie (weer) stromen. Bovendien heb je na afloop een concreet plan en een rapportage van je loopbaanadviseur. Mogelijk heb je zelfs al stappen gezet om je werk en je loopbaan meer in te richten naar je wensen en behoeften. 

De loopbaancoaching bij Diekstra Loopbaanadvies voor medewerkers van het rijk bestaat uit zes persoonlijke sessies van een tot anderhalf uur, waarin je op zoek gaat naar je drijfveren, je talenten, je interesses, naar datgene wat jou echt energie geeft. Samen met je loopbaancoach vertaal je dat naar concrete mogelijkheden voor werk en loopbaan. Na afloop ontvang je bovendien een heldere rapportage van je loopbaancoach, waarin alles wat besproken is, nog eens voor je op een rij wordt gezet.

Als kiest voor Loopbaancoaching via het A+O Fonds Rijk, blijft je leidinggevende buiten het traject en kan jij het traject geheel naar eigen wens en onafhankelijk van je werkgever doorlopen. Het traject en de rapportage is dus helemaal voor jezelf en je bepaalt zelf of je uitkomsten wilt delen met je leidinggevende.

Je kunt als rijksmedewerker gebruik maken van deze regeling tot en met 31 december 2022. Voorwaarde is dat je de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst van het rijk bent geweest en dat de loopbaancoaching uitgevoerd wordt door een RL-gecerticifeerde loopbaanprofessional. Bobby Diekstra is RL-geregistreerd Loopbaancoach bij het NOLOC en bovendien Arbeids- en Organisatie Psycholoog NIP.

Aanmelden in 7 stappen 

 

Stap 1: Kijk op www.loopbaanadvies.aofondsrijk.nl of je in aanmerking komt voor deze regeling.

Stap 2: Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij Diekstra Loopbaanadvies

Stap 3: Je ontvangt van ons een offerte

Stap 4: Je besluit of je het traject bij Diekstra Loopbaanadvies wilt doorlopen

Stap 5: Je maakt een account aan bij A+O fonds Rijk (als je dat al niet had gedaan) 

Stap 6: Je uploadt de offerte. 

Stap 7: Je declareert de vergoeding na afloop van het traject (Tip: A+O fonds Rijk keert uiterlijk 4 weken nadat je de vergoeding hebt gedeclareerd het toegezegde bedrag uit. Bespreek deze termijn met je loopbaanadviseur zodat je het bedrag niet hoeft voor te schieten).

Je kan via onze digitale agenda direct een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Je kan ook bellen op 06 14 13 55 36 of mailen op bobby@diekstraloopbaanadvies.nl

Vrijblijvend intakegesprek

Eenvoudig online reserveren

Psycholoog Arbeid & Organisatie NIP

RL Loopbaanadviseur NOLOC

Meer dan 20 jaar ervaring

Bobby Diekstra-S.jpg
Contact - 45-plus Loopbaanadvies
wat mensen zeggen

MiLAn (24 jaar), STORE Manager 

Ik had niet verwacht dat ik zo veel kennis en energie uit loopbaancoaching kon krijgen! Het was ontzettend leuk om dit traject aan te gaan. Ik ben nu beter in staat om naar de toekomst en het werkveld te kijken met als eindproduct een compleet plan van aanpak voor de komende maanden!

Margriet (50 JAAR), personal assistant

Het heeft me nóg meer doen inzien wat ik wel en wat ik niet wil in een nieuwe baan. Tevens heeft het me inzicht gegeven in mijn eigen competenties en hoe die verder zo goed mogelijk in te zetten. Het totale traject en de begeleiding daarin heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb nu meer inzicht in wat ik leuk vind, wat ik wil, wat bij me past, hoe ik daar kom en wat daar voor nodig is.

Petra (48 jaar)

zzp'er

Het programma heeft mij veel energie gegeven, er zijn zoveel mogelijkheden! Ik waardeer je heldere aanpak, je luisterde goed naar mijn ideeën en vragen en ik kreeg goede en concrete feedback. Ik heb nu duidelijk welke kant ik graag op wil en een mooi stappenplan om mee aan de slag te gaan.

bottom of page