gratis ONTWIKKEL

advies 

Nieuw budget beschikbaar voor het kosteloos Ontwikkeladvies

Helaas is het volledige budget al vergeven en kun je je niet meer inschrijven voor het gratis Ontwikkeladvies.

Vanaf 1 december 2020 kunnen werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden weer kosteloos een Ontwikkeladvies traject volgen bij Diekstra Loopbaanadvies. Het Ministerie maakt ruimte voor 50.000 mensen om gratis begeleiding en advies te krijgen van een gecertificeerde loopbaanadviseur. 

Het Ontwikkeladvies bij Diekstra Loopbaanadvies is een kort en krachtig loopbaantraject en bestaat uit een persoonlijke intake en vier individuele sessies. Met dit loopbaantraject krijg je goed zicht op je drijfveren, je kwaliteiten, je dromen en wensen voor werk. We vertalen dit naar concrete kansen op de arbeidsmarkt en naar mogelijkheden voor ontwikkeling. Ook krijg je tips en advies bij het solliciteren en vinden van werk. De gesprekken vinden, afhankelijk van je wensen of de situatie, face-to-face of via Skype plaats.

Als je wilt deelnemen aan deze tweede ronde, dan kan je je nu alvast bij ons inschrijven. Dan melden we je op 1 december meteen aan. Als je eenmaal bent aangemeld (en je hebt deze aanmelding bevestigd), dan ben je zeker van de subsidie. Vervolgens maken we een afspraak voor de eerste sessie. Als er nog plek is, kan er gestart worden in december, anders in januari van het nieuwe jaar.

Inschrijven voor het Ontwikkeladvies kan je doen door een mail te sturen naar bobby@diekstraloopbaanadvies.nl met de volgende gegevens: 

  • je volledige naam

  • geboortedatum

  • telefoonnummer

  • e-mailadres

Als je het prettig vindt om eerst kennis te komen maken, dan kan dat natuurlijk ook. Klik op 'een afspraak maken' en boek direct een vrijblijvend en kosteloos kennismakinggesprek in de online agenda. 

Vrijblijvend intakegesprek

Eenvoudig online reserveren

Psycholoog Arbeid & Organisatie NIP

Loopbaanadviseur NOLOC

Meer dan 15 jaar ervaring

Bobby Diekstra-S.jpg
 
wat mensen zeggen

MiLAn (24 jaar), STORE Manager 

Ik had niet verwacht dat ik zo veel kennis en energie uit loopbaancoaching kon krijgen! Het was ontzettend leuk om dit traject aan te gaan. Ik ben nu beter in staat om naar de toekomst en het werkveld te kijken met als eindproduct een compleet plan van aanpak voor de komende maanden!

Margriet (50 JAAR), personal assistant

Het heeft me nóg meer doen inzien wat ik wel en wat ik niet wil in een nieuwe baan. Tevens heeft het me inzicht gegeven in mijn eigen competenties en hoe die verder zo goed mogelijk in te zetten. Het totale traject en de begeleiding daarin heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb nu meer inzicht in wat ik leuk vind, wat ik wil, wat bij me past, hoe ik daar kom en wat daar voor nodig is.

Petra (48 jaar)

zzp'er

Het programma heeft mij veel energie gegeven, er zijn zoveel mogelijkheden! Ik waardeer je heldere aanpak, je luisterde goed naar mijn ideeën en vragen en ik kreeg goede en concrete feedback. Ik heb nu duidelijk welke kant ik graag op wil en een mooi stappenplan om mee aan de slag te gaan.