top of page

gratis ONTWIKKEL

advies 

gratis Ontwikkeladvies voor praktisch geschoolden

Vanaf 1 april 2022 is het mogelijk om een gratis ontwikkeladvies te volgen bij Diekstra Loopbaanadvies. Een kort en krachtig traject waarin waarin je inzicht krijgt in je interesses en je kwaliteiten en in je kansen en mogelijkheden voor werk en scholing. 

Gratis Ontwikkeladvies STAP Subsidie

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid biedt hiervoor de Tijdelijke subsidieregeling Ontwikkeladvies STAP aan. Het is gericht op werkenden, werkzoekenden, flexwerkers en zzp’ers vanaf 18 jaar tot de AOW-leeftijd. Daarbij richt deze subsidie zich op een specifieke doelgroep: namelijk praktisch    geschoolden met een afgeronde opleiding van maximaal mbo-2.

Waarom?
Juist in deze tijden van snelle technologische ontwikkelingen, maar ook door andere gebeurtenissen zoals de coronacrisis, is het steeds belangrijker dat je bezig bent met je mogelijkheden in de arbeidsmarkt. Het werk in Nederland verandert. Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Werk wordt steeds meer digitaal en op afstand. Sommige banen verdwijnen en ontstaan nieuwe banen. Investeren in je eigen ontwikkeling maakt je minder kwetsbaar op de arbeidsmarkt en verkleint het risico op werkloosheid. Door het ontwikkeladvies krijg je zicht op de mogelijkheden die er voor je zijn op de arbeidsmarkt, nu en in de toekomst. 

Waar bestaat het Ontwikkeladvies uit?

Het STAP Ontwikkeladvies bij Diekstra Loopbaanadvies bestaat uit de volgende onderdelen:

 

  • Een gratis arbeidsmarktscan of ondernemersscan waarin we jouw huidige kansen op deze arbeidsmarkt in kaart brengen

  • Drie gratis gesprekken waarin je inzicht krijgt in je wensen, je drijfveren, interesses, kwaliteiten en beroepensmogelijkheden die daarbij passen

  • Een gratis advies over de kansen in de markt en jouw mogelijkheden voor werk en eventueel scholing 

  • Tips voor je cv en bij het solliciteren en vinden van werk

  • Deskundige begeleiding door een gecertificeerde loopbaanadviseur

Inschrijven
Inschrijven voor het gratis STAP Ontwikkeladvies is heel makkelijk. Stuur een mail naar bobby@diekstraloopbaanadvies.nl met de volgende gegevens: 

  • je volledige naam

  • geboortedatum

  • telefoonnummer

  • e-mailadres

  • je hoogstgenoten opleiding en niveau van deze opleiding

Wij melden je dan aan voor het STAP Ontwikkeladvies. Wees er wel snel bij want op is op! 
 

Geen kosten, geen administratie

Het ontwikkeladvies is kosteloos. Aan ieder ontwikkeladvies is een subsidiebedrag van € 700,- gekoppeld. Diekstra Loopbaanadvies vraagt de subsidie aan en regelt de administratie.

Als je eerst wilt kennismaken of wat meer wilt weten, mail me dan op bobby@diekstraloopbaanadvies.nl en dan maken we een afspraak voor een telefonische of face-to-face kennismaking. 

Vrijblijvend intakegesprek

Eenvoudig online reserveren

Psycholoog Arbeid & Organisatie NIP

Loopbaanadviseur NOLOC

Meer dan 15 jaar ervaring

Bobby Diekstra-S.jpg
Contact - 45-plus Loopbaanadvies
wat mensen zeggen

MiLAn (24 jaar), STORE Manager 

Ik had niet verwacht dat ik zo veel kennis en energie uit loopbaancoaching kon krijgen! Het was ontzettend leuk om dit traject aan te gaan. Ik ben nu beter in staat om naar de toekomst en het werkveld te kijken met als eindproduct een compleet plan van aanpak voor de komende maanden!

Margriet (50 JAAR), personal assistant

Het heeft me nóg meer doen inzien wat ik wel en wat ik niet wil in een nieuwe baan. Tevens heeft het me inzicht gegeven in mijn eigen competenties en hoe die verder zo goed mogelijk in te zetten. Het totale traject en de begeleiding daarin heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb nu meer inzicht in wat ik leuk vind, wat ik wil, wat bij me past, hoe ik daar kom en wat daar voor nodig is.

Petra (48 jaar)

zzp'er

Het programma heeft mij veel energie gegeven, er zijn zoveel mogelijkheden! Ik waardeer je heldere aanpak, je luisterde goed naar mijn ideeën en vragen en ik kreeg goede en concrete feedback. Ik heb nu duidelijk welke kant ik graag op wil en een mooi stappenplan om mee aan de slag te gaan.

bottom of page