gratis loopbaanadvies voor iedereen

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? En ben je tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd? Dan kun je vanaf 1 augustus kosteloos een loopbaantraject van vijf sessies volgen bij Diekstra Loopbaanadvies. Met dit loopbaantraject krijg je een goed zicht op je drijfveren, je kwaliteiten en wensen voor werk. We vertalen dit naar concrete kansen op de arbeidsmarkt en naar mogelijkheden voor ontwikkeling. Ook krijg je tips en advies bij het solliciteren en het vinden van werk.

Na afloop van het traject heb je helder waar jouw mogelijkheden voor werk liggen en hoe je daar verder richting aan kan geven. Je sluit het traject af met een concreet ontwikkelplan en met energie om stappen te zetten!

Dit gratis loopbaantraject heet officieel Ontwikkeladvies en valt onder de subsidieregeling ‘NL leert door’ van het Ministerie van SZW. Voor het aanvragen van de subsidie hoef je helemaal niets te doen, dat regelen wij voor je. Je kunt als zzp’er, werknemer of als werkzoekende gebruik maken van deze subsidieregeling. De subsidiepot is beperkt dus wees er snel bij en meld je vandaag nog aan!

Hoe maak je gebruik van het Ontwikkeladvies?

Heel eenvoudig, maak meteen een afspraak in onze agenda via 'afspraak maken' of mail ons voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek vindt in principe face-to-face plaats. Daarna kan je kiezen of je face-to-face of via Skype verder begeleid wilt worden.

Telefoon: 06 14 13 55 36

Mail: bobby@diekstraloopbaanadvies.nl

Vrijblijvend intakegesprek

Eenvoudig online reserveren

Psycholoog Arbeid & Organisatie NIP

Loopbaanadviseur NOLOC

Meer dan 15 jaar ervaring

 
wat mensen zeggen

Margriet (50 JAAR), personal assistant

Het heeft me nóg meer doen inzien wat ik wel en wat ik niet wil in een nieuwe baan. Tevens heeft het me inzicht gegeven in mijn eigen competenties en hoe die verder zo goed mogelijk in te zetten. Het totale traject en de begeleiding daarin heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb nu meer inzicht in wat ik leuk vind, wat ik wil, wat bij me past, hoe ik daar kom en wat daar voor nodig is.

Jan Willem (55 jaar), Functioneel Applicatiebeheerder

Ik ervoer je kennis van zaken voor de huidige arbeidsmarkt en werving, een gepaste kritische houding en veel geduld en betrokkenheid. Dat heeft me gemotiveerd om een zo goed mogelijk resultaat na te streven, en na een paar sollicitaties een passende baan te vinden!

Michiel (45 jaar), Manager Onderwijs

Goede begeleiding, waarbij na het vaststellen van persoonlijkheidsprofiel, 
doelgericht geholpen en begeleid is naar het starten van mijn eigen bedrijf.

Contact

© 2018 Diekstraloopbaanadvies

drs. Bobby Diekstra

+31 6 14 13 55 36

bobby@diekstraloopbaanadvies.nl

Professor J.H. Bavincklaan 7

1183 AT  Amstelveen

​​

  • Twitter - Bobby Diekstra
  • LinkedIn - Bobby Diekstra
  • Facebook - Diekstra Loopbaanadvies
  • Instagram - Diekstra Loopbaanadvies
  • Pinterest - Diekstra Loopbaanadvies