gratis 45-plus

loopbaanadvies

AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK. PER 28 OKTOBER 2019 IS HET PLAFOND VAN DE SUBSIDIE BEREIKT. Uiteraard is het  wel mogelijk om dit traject zelf te betalen of door je werkgever te laten financieren. .

Ben je een werkende 45-plusser en vraag jij je wel eens af of je je werk nog tot aan je pensioen wil en kan doen? 

En wil je een loopbaantraject doen? Om een goed beeld te krijgen van je kansen en mogelijkheden in je werk en in je loopbaan?

Grijp dan nu je kans voor een gratis en gesubsidieerd loopbaantraject. Wees er wel heel snel bij want het subsidiebudget is al voor bijna 95% op (15 oktober 2019). 

Hoe werkt het:

Vanaf 1 januari 2019 geeft minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid iedere werkende 45-plusser de mogelijkheid gratis loopbaanadvies te krijgen ter waarde van €600.

Diekstra Loopbaanadvies is hiervoor gecertificeerd en biedt een krachtig en individueel loopbaantraject aan. Het traject bestaat uit vijf sessies met een gecertificeerde loopbaancoach. Aan het einde van dit traject heb je scherp inzicht in je loopbaanmogelijkheden en heb je energie gekregen om daar verder richting aan te geven. 

Bovendien hoef je zelf niets te doen voor de subsidie-aanvraag, dat wordt door ons geregeld. 

De enige twee criteria waaraan je moet voldoen zijn: 

•    Je bent 45 jaar of ouder

•    Je werkt minimaal 12 uur per week als werknemer of zzp’er

Voldoe je deze voorwaarden? Maak dan meteen een afspraak in de online agenda (via afspraak maken) voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ben je 45-Plusser en kun je je werk wegens ziekte niet meer doen of is een ontslag of reorganisatie regeling van kracht? Dan kun je geen gebruik maken van de subsidie. Wanneer je werkgever een loopbaantraject vergoedt of wanneer je het zelf betaalt, kan je uiteraard ook bij ons terecht. Voor hetzelfde programma of een uitgebreidere versie van loopbaanbegeleiding.

Vrijblijvend intakegesprek

Eenvoudig online reserveren

Psycholoog Arbeid & Organisatie NIP

Loopbaanadviseur NOLOC

Meer dan 15 jaar ervaring

 
wat mensen zeggen

Margriet (50 JAAR), personal assistant

Het heeft me nóg meer doen inzien wat ik wel en wat ik niet wil in een nieuwe baan. Tevens heeft het me inzicht gegeven in mijn eigen competenties en hoe die verder zo goed mogelijk in te zetten. Het totale traject en de begeleiding daarin heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb nu meer inzicht in wat ik leuk vind, wat ik wil, wat bij me past, hoe ik daar kom en wat daar voor nodig is.

Jan Willem (55 jaar), Functioneel Applicatiebeheerder

Ik ervoer je kennis van zaken voor de huidige arbeidsmarkt en werving, een gepaste kritische houding en veel geduld en betrokkenheid. Dat heeft me gemotiveerd om een zo goed mogelijk resultaat na te streven, en na een paar sollicitaties een passende baan te vinden!

Michiel (45 jaar), Manager Onderwijs

Goede begeleiding, waarbij na het vaststellen van persoonlijkheidsprofiel, 
doelgericht geholpen en begeleid is naar het starten van mijn eigen bedrijf.

Contact

© 2018 Diekstraloopbaanadvies

drs. Bobby Diekstra

+31 6 14 13 55 36

bobby@diekstraloopbaanadvies.nl

Professor J.H. Bavincklaan 7

1183 AT  Amstelveen

​​

  • Twitter - Bobby Diekstra
  • LinkedIn - Bobby Diekstra
  • Facebook - Diekstra Loopbaanadvies
  • Instagram - Diekstra Loopbaanadvies
  • Pinterest - Diekstra Loopbaanadvies